OVKA az interaktív vállalkozói fórum

Szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani az Országos Vállalkozói Kerekasztal kapcsolatépítő klubot és üzleti közösséget, amiben én is aktívan tevékenykedem. Itt rengeteg ingyenes tudást gyűjthet össze az ember, reklámozhattok is és ti is megoszthatjátok a tapasztalataitokat másokkal. 

Együtt könnyebb!

Interaktív – mivel kétirányú kommunikációra épül

Üzleti– a tagságnak haszonnal kell, hogy járjon

Fórum, azaz segítség, biztos kiindulás terveink megvalósításához.

Az OVKA (Országos Vállalkozói Kerekasztal) ezzel a három tulajdonságának együttesével emelkedik ki az összes többi kapcsolatépítő klub és üzleti közösség közül, és azzal, hogy országos keretek között szeretnénk partnereket találni tagjainknak. Bízunk benne, hogy nyitott kommunikációval, közös tevékenységgel mindannyian elérjük céljainkat. A kerekasztal célja, hogy sikeres erős és gazdaságos lehessen, eljusson országszerte a tízezer aktív tagig néhány esztendőn belül. Ezt a célt viszont csak sikeres és erős tagsággal tudja megtenni, tehát a feladata, hogy mindent megtegyen tagjai sikeréért.
Üzleti kapcsolatépítés

 

Miben segít az OVKA.HU?

  • Videokonferenciákat tarthatsz és hallgathatsz
  • Egyszerűsíti az üzleti kapcsolatépítést
  • Szakmai blogokat olvashatsz és írhatsz is
  • Fórumunkon kérdezhetsz és érvelhetsz
  • Szinergia partnereket kereshetsz és találhatsz
  • Megismertetheted kínálatodat a célközönségeddel

 

A tagság ereje

Az erős tagok alatt gazdasági erőséget értünk, azaz a nehezedő gazdasági körülmények dacára is megőrizzék és továbbfejleszthessék mindazt, amit eddig elértek, sőt innovatív fejlesztéseket hajtsanak végre, növeljék árbevételüket és megerősítsék helyzetüket a piacon. Az erősödő tagság vonzó lesz azoknak is, akik a kezdetekben nem figyeltek oda a tevékenységünkre, és egy nem túl távoli pontban el fog jönni az a nap, amikor a legtamáskodóbb vállalkozók is megtalálnak minket.

Tagjaink számára egy erős tudáson alapuló hátteret biztosítunk és a kerekasztal egységével fel tudunk venni olyan kapcsolatokat, el tudunk érni olyan embereket, szervezeteket, melyre egyszál-egyedül csak igen keveseknek lenne módja és meglehetősen kétséges feltételekkel.

Olyan tanácsadási és szakmai segítséget ajánlunk akár induló cégeknek is, melyeket eddig a legtöbben csak közepes, vagy annál nagyobb cégek számára tartottak elérhetőnek, illetve aminek segítségével felesleges kitérők nélkül leszel képes növekvő pályára állni.


A megosztás sikere

Az alapítók tudása és elszántsága elegendő a Kerekasztal létrehozásához, és elindításához. Az országos hálózathoz és annak gyümölcsöző működéséhez azonban kellenek olyan további elhivatott tagok, akik szeretnének erre a Kerekasztalra tenni is valamit, nem csak élvezni a kínálatot, így együtt sokkal többre leszünk képesek. A több alatt anyagi többletet és szellemi többletet egyaránt értünk. Mindenki egyéniség, egyénileg élt meg, tanult, csinált dolgokat, és ennek a tapasztalatnak az átadása nem puszta nagylelkűség, hanem megfelelő számítás kérdése is.  Vagyis a ki ad, az kapni is fog. Innentől nevezhetjük a Kerekasztalt valódi támpontnak.


A Kerekasztal kommunikáció 3 pillére

Az alapítók megtesznek mindent, hogy a kommunikáció zavartalan legyen akár három csatornán keresztül is. A webkonferenciákkal kényelmesen a megszokott képernyője előtt egy asztalhoz tud leülni mindaz, akinek se ideje, se anyagi lehetősége nincs a hosszadalmas utazáshoz, hogy összejöhessen az ország távolabbi szegletében élő partnereivel.

A weboldal sikerét is megosztjuk, hiszen egy látogatott és marketinggel támogatott  felületen bármely tagunk számára megadjuk a szakmai blog írásának lehetőségét, a fórum használatát, illetve azt, hogy akár terméket, szolgáltatást is direkben ajánlhasson.

A legerősebb kapocs, a személyesség varázsa. A személyes kapcsolattartás érdekében havonta szervezünk egy élő találkozót, melyre szeretettel várjuk minden tagunkat, de természetesen az ország különféle pontjain létrehozott Kerekasztalok összejövetelei regionálisak is lehetnek, illetve speciális szakterületek számára is létrejöhetnek Kerekasztalok.

 

Összegezve: Az Országos Vállalkozói Kerekasztal csak akkor lehet erős, ha a tagjai is azok, tehát a rendelkezésünkre álló eszközökkel mindent el kell követni a tagok üzleti sikereiért. Vegyük úgy, hogy ez a mi önzésünk.

 

Hozzászólás beküldése

*