Üzleti filmklub – Ingyenes konzultációk – Üzleti szimulációs játék

Kedves Olvasóm! Különleges alkalomra invitállak!

Október 4-5-én ingyenes konzultációkat tartunk vállalkozási és magánéleti témákban.

Vállalkozási és önismereti felmérő teszteket tölthetsz ki, melyekkel a céged “állapotfelméréséhez” vagy a személyes lelkiállapotodhoz nyújtunk szempontokat és értékelést és utána rövid konzultációban megbeszélhetjük.

  • Önismereti teszt
  • Asszertivitás teszt
  • Életvezetési diagnosztika
  • Mennyire hatékony a vállalkozásod?
  • Marketing kérdőív – Mennyire hatékony a marketinged?

Vasárnap előadásaink lesznek és üzleti szimulációs társasjátékot tartunk ingyen. Ennek a hasznáról és élményeiről itt tájékozódhatsz.

Vasárnap filmklubot is rendezünk a következő címmel: „Üzleti szimuláció” filmvetítés, filmelemzés üzleti szemmel.

A mozifilmeket lehet olyan szemmel nézni, hogy az üzleti szemléletünket fejlesztő tanulságokat vonhatunk le belőlük. Szemléletes módon adnak olyan felismeréseket, amelyeket átültethetsz a napi gyakorlatodba. Végül is a szórakoztatás mellett ezek a tanulságok jelentik az igazi művészet lényegét. Gyere el a programra, vegyél részt a filmrészletek vitájában, tedd hozzá a mondanivalódat!

2014. október 5. (vasárnap) 12:30 – 14:00, Magyar-Szlovák Üzleti és Tájékoztatási Központ (I. tárgyaló – földszint) 2045 Törökbálint, Kazinczy u.124/b

Lenne kedved belenézni olyan klasszikus filmekbe, amelyek azon kívül, hogy szórakoztatóak, van mondanivalójuk is a valódi üzlethez?

Mit szólnál, ha a Tőzsdecápák, A nagy hátraarc, Brókerarcok, The Social Network, Számító emberek, Wall Street Farkasa és más filmekből szemezgetnénk és üzleti szemmel beszélnénk, elemeznénk azokat?

Olyan COACHING TALK SHOW-ra invitállak, ahol…
– A nyugati üzleti kultúra hatását vizsgáljuk a magyar vállalkozások életére.
– Mi az, ami átvehető, mi az, ami nem?
– Mik az újdonságok?
– Mik a jól bevált eszközök?
– Mindez hogyan jelenhet meg a magyar vállalkozói kultúrában?

A filmrészletek bejátszása illusztráció a vitához, a megbeszéléshez. Gyere el és tedd hozzá a gondolataidat!

A helyszínen mindkét nap rövid ingyenes konzultációkat is tartunk. Ha van valami probléma, kihívás, megoldandó feladat az életedben vagy valami új dologba szeretnél kezdeni, gyere el és beszéljük meg. Biztosan tudok hozzá olyan útravalót adni, amivel tovább tudsz lépni vagy fel tudod oldani az elakadásodat.

Bízz bennem és gyere!

 

Hozzászólás beküldése

*