Indul a Coaching Blog

Végre elérkeztünk odáig, hogy elindítottuk a saját blogunkat. Remélem nagy segítségére leszünk majd a kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, meg persze az induló vállalkozásoknak is.

Előszöris szeretném néhány szóban elmondani Neked blogunk szisztémáját (igen, ilyen is létezik :) egy blognak is is kell hogy legyen struktúrája). Mi ezt a rendszert röviden 3 az 1-ben coaching-nak hívjuk.

És hogy mit is jelent ez?

Business coaching + Executive coaching + Life coaching = ActionCOACHing
(Üzleti coaching + Vezetői coaching + Életvezetési coaching = ActionCOACHing)

Vagyis olyan témákban olvashatsz majd tőlünk cikkeket, mint a Vállalkozásfejlesztés, a Cégvezetés illetve a Személyiségfejlesztés. Igyekszünk mind a 3 területre egyaránt nagy hangsúlyt fektetni. Írásainkban olyan új szemlélettel, módszerekkel és hasznos tanácsokkal találkozhatsz, amelyekkel újra örömet lelhetsz cégedben, melybe szívedet, lelkedet, idődet és pénzedet fektetted.

Tipp: Elárulok Neked egy jó tanácsot. Érdemes megfogadni! Készíts a számítógépeden egy ActionCOACH vagy CégTurbo mappát, amibe témakörök szerint gyűjtsd össze az összes cikket amit a blogon olvashatsz. Egy idő után szépen ki fognak kerekedni ezek az almappák és rengeteg hasznos tudást gyűjthetsz össze egy helyre, amiből csak ki kell választanod, hogy milyen területen szeretnél okosodni (pl.: Vállalkozásfejlesztés) és máris van egy jó kis TudásTárad. A rendszerezésben sokat fognak Neked segíteni a „Címkék”, amik alapján elkészítheted az almappákat.

A lányom és a coaching
Mi is ezt csináljuk itt az ActionCOACH-nál.
A lányom a blog-felelős (neki delegáltam le ezt a feladatot, ő sokkal rendszerezőbb típus mint én). Ő készíti el ezeket a mappákat és szorgosan építgeti a TudásTárunkat (a TT-t). Így nem vesznek el a hírlevelek, e-mail tanfolyamok, hasznos blogbejegyzések és bármikor elő lehet venni őket ha úgy döntünk, hogy csak később ültetjük át a gyakorlatba az adott módszert.

A copyright-ra viszont figyeljen oda mindenki! Ez a legtöbb üzleti témájú blogra igaz. Ha máshol is szeretnéd közzétenni vagy sokszorosítani a blog tartalmát, mindenképp kérj engedélyt a tartalom tulajdonosától.