Csoportos Coaching

Mező Ágnes ActionCOACH

Üzleti Szteroid – Marketing a gyakorlatban

Ez egy kifejezetten marketing oldalról megközelített Csoportos Coaching foglalkozás sorozat, ahol 7 lépcsőn keresztül dolgozhatod ki a te egyedi, testre szabott marketing stratégiádat.

 

 

Önjáró vállalkozás építéseÖnjáró vállalkozás

A 6 lépéses modell megmutatja Neked, hogyan legyen olyan vállalkozásod, amely önállóan, a Te közreműködésed nélkül is működik, és profitot termel.

 

 

Stratégiai tervezés

Stratégiai tervezés a gyakorlatban

Ebben a programban teljesen egyedi, a saját vállalkozásodra szabott üzleti stratégiát készíthetsz.

 

 

 


Csoportos Coaching

Miért érdemes igénybe venned?

 • Új nézőpontokat segít feltárni.
 • Közös ötleteléssel új fejlesztési trendek rajzolódhatnak ki.
 • Nagyobb látószögbe helyezzük a cégedet, új stratégiai irányokat nyerhetsz.
 • Végre kívülről is rálátást kaphatsz a cégedre és a piaci lehetőségekre.
 • Tájékozódhatsz, hogy mások, más vállalkozói területen milyen eredményes technikákat alkalmaznak.

A 4 óra alatt közösen áttekintjük cégeitek megoldandó feladatait, esetleges problémáit, feltárjuk, hogy milyen lehetőségeitek vannak az együttműködésre, a problémás területek közös javítására, mit és hogyan tudnátok változtatni ahhoz, hogy többet hozzatok ki a vállalkozásotokból és a közös helyszín adottságaiból. Kitágult látószögből nézve sikeresebbé teheted az életed és a vállalkozásod.

Ha szeretnél fejlődni és elhatároztad magad a változás mellett, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy arra, hogy mi mindent lehetne még kihozni a cégedből, akkor jelentkezz. Segítek megoldást találni és igyekszem új ötletekkel szolgálni a vállalkozásod fejlődését.

Lehetővé válik, hogy úgy juss hozzá az üzleti tudáshoz, hogy közben mások tapasztalataiból is tanulhatsz, idődet nagy mértékben megkíméljük, és lehetőséget adunk az önképzés által a legkorszerűbb vállalkozási ismeretek rugalmas elsajátítására, valamint segítünk mindezek alkalmazásában a saját cégedben. E vállalkozásfejlesztési eszköz segítségével az együttműködésünk 3 hónapja alatt 7 alkalommal találkozunk csoportosan, ez általában 5-6 hasonló vállalkozót jelent, valamint min. 3 alkalommal van lehetőség személyes coachingra, ahol cégre és egyénre szabottan együtt gondolkodunk azon: mit és hogyan sikerül átültetni saját vállalkozásodba. Az esetleges problémákat együtt elemezzük, illetve a céged új pályára állításának lehetőségeit keressük. Egy alkalmat a „Leverage játék”-ra szánunk, amikor is a cégépítést „büntetlenül” egy virtuális cég fejlesztésével ki lehet próbálni.

Mikor jó megoldás a csoportos coaching program a vállalkozásod építéséhez?

 1. Ha kevés az időd, takarékos megoldást keresel céged fejlesztésére és szereted az önképzést.
 2. Ha az üzletépítési ismereteket jól kidolgozott módszertannal számtalan minta-dokumentummal és más, a cégirányításban közvetlenül alkalmazható eszközre építenéd. Ezeket az eszközöket és dokumentumokat természetesen a rendelkezésedre bocsájtjuk.
 3. Ha komplex, áttekintő megoldást keresel, ahol együtt van a helyzetértékelés, az elemezés, a döntés, a megoldás és a tapasztalatok összegzése is és mindezek feldolgozására folyamatosan segítségedre van egy együttműködő coach.
 4. Ha hasonló vállalkozó társakat keresel, akiknek tapasztalataiból te is tanulni szeretnél.

Mit nyerek, ha részt veszek a csoportos coaching programban?

 1. Biztos tudást a vállalkozásom működtetéséhez.
 2. Egy rendszert az életvitelemben és az üzletfejlesztésben.
 3. Újabb kapcsolatokat és üzleti partnereket.
 4. Megerősítést a korábbi jó döntéseimre vonatkozóan.
 5. A Magyarországon elérhető legkorszerűbb üzleti megoldások és módszerek alkalmazására nyílik lehetőségem.
 6. Olyan szakma képviselője támogat a vezetői munkámban, amely több évtizednyi üzleti tapasztalatot, nemzetközi hátteret tudhat magáénak.

Miért a legkényelmesebb megoldás a csoportos coaching program?

 1. Jól felépített ritmusa alkalmazkodik az egyéb elfoglaltságaidhoz – kéthetente csupán 4 óra. Azért, hogy a legtöbbet hozzuk ki a coaching folyamatból, a kétheti foglalkozásokon kívül legalább még 2 órát kell a cégedre vonatkozó dokumentumok összeállításával, a megbeszélésre való felkészüléssel (házi feladat) foglalkozni.
 2. HÉT foglalkozásból áll egy csoport teljes képzése. Ennek eredménye lesz, hogy az adott témában jelentős tájékozottságra és gyakorlatra teszel szert, és a cégedre szabott dokumentumok is összeállításra kerülhetnek.
 3. Jól kidolgozott módszertana számtalan mintadokumentumra és más, a cégirányításban közvetlenül alkalmazható eszközre épül. Ezeket az eszközöket és dokumentumokat természetesen a rendelkezésedre bocsátjuk.
 4. Ötleteket kaphatsz és adhatsz, tapasztalatot cserélhetsz hozzád hasonló vállalkozókkal.
 5. Megtudhatod, hogyan gondolkoznak vállalkozótársaid, nem leszel egyedül a döntéshozatalban.
 6. Együtt van a helyzetértékelés, az elemzés, a döntés, a megoldás és a tapasztalatok összegzése.
 7. Szakértő segít a problémamegoldásban és az előrehaladásban.