Ingyen telefonos coaching

Fit For Profit program


+36 70 298 8280
(nem emelt díjas hívás)

Kedden, Szerdán és Csütörtökön
reggel 6-7-ig és
este 22-23-ig 

Ettől függetlenül a nap bármely szakában lehet telefonálni. Amennyiben nem sikerül elérned, hagyj üzenetet, amelyben röviden mondd el a beszélgetés témáját vagy problémáját, én pedig 48 órán belül visszahívlak!


Szokatlan időpontban, minden kedden, szerdán és csütörtökön reggel 7-8-ig és este 22-23-ig várom a telefonhívásait azoknak a cégvezetőknek, akik egyedül maradtak gondjaikkal.

A legtöbb embernek kora reggel, ébredés után támadnak a legjobb ötletei vagy épp akkor, amikor már a napi rohanás után egy kicsit megpihent és számot vet azzal, amit aznap végzett és tervezi a következő napját. Gyakran akkor jutnak eszünkbe az új ötletek vagy problémák, amikor már az ágyban forgolódva elkezdünk gondolkodni a megoldáson.

Ha már napok óta gondolkozol és nem találod a megoldást egy problémára, akkor hívj fel a coaching forródrótunkon és  segítek döntést hozni. Az ActionCOACH coachingiskolája azt mondja, ne az üzletedben, hanem az üzleteden dolgozz! Arra készülhet tehát a vállalkozó, hogy az ötleteket, projekteket és problémákat abból a szempontból világítjuk át, hogy mennyivel visznek közelebb ahhoz, hogy a vállalkozás önjáróbbá váljon, s hogy lehetőleg automatizált profittermelő mechanizmusok működjenek a cégében.

“Nem az a kérdés, hogyan támadnak új gondolataid; a kérdés az,
hogyan tudsz megszabadulni a régiektől!”
– D. Hockzem