90napos TervezőMűhely

Gyorsító pályán – NÖVEKEDÉSI TANFOLYAM

Mindaz, ami ma Magyarországon a vállalkozásfejlesztésben elérhető! 

“A 90napos Tervezői Workshop leültet Téged egy napra, kiemel az üzletünkből egy napra, hogy igazán végiggondoljuk miről is szól, hogy 3000 méter magasból tekintsünk le az üzletünkre és végiggondoljuk, hogy merre akarunk menni.”


A következő workshopok jelentkezés alapján szerveződnek

Helyszín – ActionCOACH:

3-5 fő résztvevő esetén 1083 Budapest Práter utca 63. 2. em. 21. (5 perc séta a Klinikák metró megállótól.)

6-10 fő résztvevő esetén 1027 Budapest Tölgyfa utca 14.  (5 perc séta a Margit-híd Budai hídfőjétől.)Mi a 90napos TervezőMűhely?

Ez egy negyedéves üzleti tervezési rendszer, mely alapvető struktúra az ActionCOACH rendszerében és ebbe nyújt bepillantást ez az egynapos tervezői workshop. Mivel minden coaching foglalkozásunk nagyon gyakorlatorientált, ha valaki ügyes, akkor az itt tanultakat egyedül meg is csinálhatja, pontosan összeírhatja, betervezheti a feladatait a következő 3 hónapra. Ha nem szerződött partnerünk a résztvevő, akkor nem lesz ugyan mellette egy coach, aki a végrehajtásban rendszeresen segít, de tartunk egy egyéni utánkövetést egy hónap elteltével, hogy aki elkezdte a programot megvalósítani, az kapjon támogatást és ne haljon el a projekt.

Hogyan zajlik a Workshop?

A workshop alkalmával egy 40 oldalas munkafüzeten haladunk végig. Közben a hozzá kapcsolódó elméleti anyagot egy szemléletes előadás, vetített prezentáció valamint szituációs játékok segítségével mutatom be. A munkafüzetben a vállalkozásod minden területét elemezzük (pénzügyi és szolgáltatási piacképesség, időgazdálkodás, marketing, teljesítményértékelés, szervezetfejlesztés, emberi erőforrás, stratégia, tervezés, vezetői magatartás, eredményesség stb).

Mindenki a saját vállalkozására vonatkozóan értékeli, hogy a megállapítások igazak-e az ő cégére vagy sem. Ezután a hiányzó elemek megvalósítását tervezzük be a következő 4 negyedév valamelyikére, majd megbeszéljük és megtervezzük a megvalósítás tematikáját és módszereit. Meg fogod látni, hogy nem is olyan nehéz megtervezni a lépéseket, és hogy te is birtokában vagy ennek a képességnek.

Mindezeket a témákat a jelen lévő 6-10 üzletember egymással is megbeszélheti, ötleteket meríthetnek egymás gyakorlatából, tapasztalataiból és én is adok visszajelzést, mutatok új szemléletet, tanítok egy másfajta látásmódot.

Eddig rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a workshopról. A résztvevők azt mondják, hogy ez az egyetlen nap elég volt hozzá, hogy megváltozzon a vállalkozói szemléletük és ezzel az útravalóval képesek voltak elindulni egy hatékonyabb cégfejlesztés irányába, amely a magánéletükre is pozitív hatást gyakorolt.

Mindent természetesen egy nap alatt nem tudunk részletesen megbeszélni, de ha valaki ügyes, akkor az itt tanultakat hazatérve meg is valósíthatja és a kapott sablonok segítségével pontosan összeírhatja, betervezheti a feladatait a következő 3 hónapra. Nem lesz ugyan mellette egy coach, aki a végrehajtásban heti rendszerességgel támogatja, de ha szükséges, tartok egyéni utánkövetést, hogy aki elkezdte végrehajtani az általa szükségesnek tartott feladatokat, az kapjon támogatást és ne haljon el a projekt. Ezenkívül lesz lehetőség csoportos coaching foglalkozás keretében a workshopot végzett vállalkozókkal együttműködve a témakörök általam irányított fedolgozására is.


Mit kapok, ha jelentkezem a 90naposTervezőMűhelyre?

 • Egy új szemléletet, nézőpontot és energiát vállalkozásod következő 90 napjára.
 • Egy kész eszköztárat, egy teljes 90 napos tervet és munkafüzetet hozzá, hogy eljuttasd a vállalkozásodat a kitűzött célokhoz.
 • Felfedezheted, milyen lehetőségek rejlenek még vállalkozásodban, avagy hol szorul még fejlesztésre a céged.
 • A workhop után az ÖSSZES segédanyagot megkapod elektronikusan, plusz még egy kis ráadást is :)
 • Kitekintést nyerhetsz más cégek problémáiba és te is gazdagodhatsz az ő tapasztalataik által.
 • Új üzleti kapcsolatokat létesíthetsz, hiszen a workshopon egy vállalkozói csapat tagja lehetsz.

A workshop után az alábbi listában szereplő anyagokkal leszel gazdagabb:

 1. Az előadás diasora magyarázatokkal
 2. A munkafüzet .pdf formátumban
 3. A pénzügyi tervező Excel tábla magyarázatokkal
 4. 12 út céljaid eléréséhez (cikk)
 5. 15 tipp céljaid megvalósításához (cikk)
 6. Álomépítő munkafüzet
 7. Komfortzóna (cikk)
 8. Retikuláris Aktiváló Rendszer – RAS (cikk)
 9. Pénzügyi piacképesség teszt
 10. A nagykorú vállalkozás ismérvei (cikk)
 11. Rendszerek szisztematizálása (cikk)
 12. A 90napos terv SMART céljainak megvalósítása

Ráadásul bármikor INGYENESEN felveheted velünk a kapcsolatot és segítséget kérhetsz, ha nem tudsz megoldani egy problémát vagy elakadtál. A workshop után sem hagyunk magatokra benneteket, figyelemmel kísérjük terveitek megvalósulását és 1 hónap után egyéni utánkövetést tartunk, majd a 90 nap elteltével értékeljük az elért eredményeket.

A 90napos TervezőMűhely ára 20.000 Ft + ÁFA.

100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!!!

Ha úgy érzed fölösleges volt eljönnöd és semmi újat nem tanultál, visszafizetjük neked a Workshop teljes összegét!

Időpontokat jelentkezés alapján adunk!

 httpv://www.youtube.com/watch?v=Xg2NAOCyOFY&feature=player_embedded


Kónya Éva festőművész így írt nekünk a workshop után:Kónya Éva

Nagyon köszönöm az értékes workshopot veletek. Az összekuszált, rendszertelen, “elszállt” művészi gondolataimat pompás rendbe rakta és úgy érzem, sokkal jobban rálátok az értékeimre és az azzal való lehetőségekre. Magabiztosabbnak érzem magam és nyugodtan, – mert a Leverage játékon keresztül láttam, – hogy mindig van valami lehetőség, amit ki lehet próbálni. Így készítettem elő magamnak ezt a 90 napos tervet is.”

 

 

90napos TervezőMűhely jelentkezés