Időgazdálkodás Workshop

Minőségi IDŐ = Minőségi ÉLET – IDŐGAZDÁLKODÁSI TANFOLYAM

Kikerülni a mókuskerékből! 

Ha észrevetted magadon, hogy nem haladsz a dolgaiddal olyan ütemben, ahogy szeretnéd, vagy nem készülsz el a betervezett feladatokkal a kitűzött határidőre, ha késedelmesen indulsz és érkezel az eseményekre, akkor valószínűleg már magad is ráébredtél, hogy nem vagy elég szervezett és az időgazdálkodással nem állsz a helyzet magaslatán. Tudom, hogy nehéz rávenned magad, hogy céltudatosabbá, fegyelmezettebbé válj, mert ez nagyon kényelmetlen feladat. Tudom, mert ez nekem sem kényelmes feladat…

Az időgazdálkodásod javítása egy igazi “nem szeretem” probléma. Ha azonban javítasz rajta, az nagy hatással lesz a munkád eredményére, a vállalkozásodra, sőt az egész életedre is!

Ne feledd! 

IDŐ = ÉLET

IDŐ = TŐKE

ÉLET & TŐKE = ÉRTÉK


A következő workshopok időpontjai jelentkezés alapján

Helyszín – ActionCOACH:

3-5 fő résztvevő esetén 1083 Budapest Práter utca 63. 2. em. 21. (5 perc séta a Klinikák metró megállótól.)

6-10 fő résztvevő esetén 1027 Budapest Tölgyfa utca 14.  (5 perc séta a Margit-híd Budai hídfőjétől.)


 Mi az Időgazdálkodás Workshop?

Mielőtt válaszolok erre a kérdésre, arra kérlek, hogy most az első dolgod a szigorú önvizsgálat legyen. Válaszolj magadnak őszintén az alábbi kérdésekre:

Milyen előnyöket nyújtana neked a jobb időgazdálkodás?

 • A környezetedtől milyen dicséretre számíthatsz, ha változtatsz?
 • Mennyire akarod ezt a változást? Mennyire vágysz arra, hogy hatékonyabb legyél?
 • Ha belevágsz, végig tudod-e csinálni, hogy részesülhess az előnyökből?

Ha őszintén végiggondoltad ezeket magadban, akkor most döntened kell arról, hogy megteszed az első lépést, jelentkezel erre a workshopra és végig is csinálod az összes házi feladatával együtt. Szükségem van az ígéretedre, hogy nem adod fel az erőfeszítést mindaddig, amíg el nem éred a várt eredményt: kevesebb munkával több pénzt, több szabadidőt, kevesebb stresszt, kiegyensúlyozottságot, a környezeted elismerését és mindazt a várt jótéteményt, amit te fontosnak tartasz.

Az Időgazdálkodás Workshop egy nagyon gyakorlatorientált időtervező rendszer, mely olyan teljeskörű segédanyagot ad a kezedbe, amely alkalmas arra, hogy alapvető változást hozzon az életedbe. Egyetlen dolgot azonban nem tudok megspórolni neked. Azt, hogy ezért keményen meg kell dolgoznod.

Hogyan zajlik a Workshop?

A workshop alkalmával egy munkafüzeten haladunk végig. Közben a hozzá kapcsolódó elméleti anyagot egy szemléletes előadás, vetített prezentáció valamint szituációs játékok segítségével mutatom be. A munkafüzetben az időgazdálkodás minden területét elemezzük, beleértve azokat a lelki gátakat is, amelyek megakadályozhatnak téged a tervezésben és végrehajtásban. Gyakorlati eszközökkel, sablonokkal, mintákkal, kérdőívekkel segítem a te helyzetedre megtalálni a megfelelő megoldást. Mindezeket a jelen lévő 6-10 “sorstársaddal” meg is beszélheted, ötleteket és erőt meríthettek egymás gyakorlatából.

Eddig sok pozitív visszajelzést kaptunk a workshopról. A résztvevők azt mondják, hogy nagyon áttekinthető, lényegre törő és a sok azonnal alkalmazható mintával, sablonnal hatékony segédeszköz az életük szervezetté tételéhez. Mindez természetesen csak akkor hoz bármi eredményt a magánéletedben és a vállalkozásod hatékonyságában, ha te magad is kitartóan dolgozol érte.

Csodát nem tudok tenni veled, de a csodatévő eszközöket mind a kezedbe adom!

Mit kapok, ha jelentkezem az Időgazdálkodás Workshopra?

 • Új szemléletet, nézőpontot és energiát a változtatáshoz.
 • Kész eszköztárat, munkafüzetet hozzá, hogy gyakorolhass.
 • A workhop után az ÖSSZES segédanyagot megkapod elektronikusan, plusz még egy kis ráadást is :)
 • Betekintést nyerhetsz mások problémáiba és erőt meríthetsz az ő tapasztalataikból.
 • Új üzleti kapcsolatokat létesíthetsz, hiszen a workshopon egy vállalkozói csapat tagja lehetsz.

A workshop után az alábbi listában szereplő anyagokkal leszel gazdagabb:

 1. Az előadás diasora magyarázatokkal
 2. A munkafüzet .pdf formátumban
 3. Heti Tervező sablon
 4. Napi teljesítménytervező sablon
 5. AutoFocus Időtervező Rendszer
 6. A következetes időbeosztás 25 előnye
 7. A Pareto elv és a Vákum jelenség időgazdálkodási vonatkozásai
 8. A megmosolyogtató Parkinson törvény
 9. NEM-et mondani, priorizálni, delegálni
 10. Időtolvajok, időrablók

A workshop után sem hagylak magadra, bármikor INGYENESEN felveheted velem a kapcsolatot és segítséget kérhetsz, ha nem tudsz megoldani egy problémát, vagy elakadtál. 

 

Az Időgazdálkodás Workshop ára 20.000 Ft + ÁFA.

100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok!!!

Ha úgy érzed fölösleges volt eljönnöd és semmi újat nem tanultál, visszafizetem neked a Workshop teljes összegét!

Időpontokat jelentkezés alapján adunk!

Sz. Barbara így írt nekem a workshop után:

Kedves Ági! Köszönjük azt a néhány órás feltáró beszélgetést és időgazdálkodási minitréninget, amelyet a múlt héten nekem és férjemnek tartottál. Sok helyen kell a változás/változtatás. Te olyan pozitív benyomást tettél mindkettőnkre, hogy öröm visszagondolni rá, és ezért szeretnénk ,,visszajárni” hozzád. Nagyszerű élmény volt, és sokat-sokat segítettél!!!! – Már ennyivel is!

Vedd meg és regisztrálj MOST!  A halogatás rossz tanácsadó.

Biztos vagyok abban, hogy ha ezt alkalmazod a mindennapjaidban, sokkal kiegyensúlyozottabb leszel és legalább napi 1 órát nyersz vagy ennyivel több dolgot tudsz megcsinálni. (Vajon mire használnád azt a napi plusz egy órát? A magad kényeztetésére?)

Időgazdálkodás Workshop