Versenyelőny üzleti szimulációs workshop

Ismerd meg az alapvető pénzügyi folyamatok és a cégvezetés kihívásait egy csoportos, szórakoztató üzleti szimulációs társasjáték keretében! Képzeld bele magad egy véletlenszerűen kapott vállalkozás helyzetébe, vidd sikerre, majd beszéljük meg a tanulságokat és adaptáld azokat a saját cégedre! Közben építs kapcsolatokat és fejleszd magad, mindezt jó hangulatban hozzád hasonló cégvezetők társaságában!

A következő üzleti szimuláció időpontjai:

 • Megbeszélés szerint, minimum 4 jelentkezővel.

Helyszín ActionCOACH

1083 Budapest Práter utca 63. 2. em. 21.


Miért pont a Versenyelőny/Leverage szimuláció?

A legtöbb üzletember ragaszkodik azokhoz a vezetési módszerekhez, amelyeket vállalkozása alapításakor dolgozott ki, cége terjeszkedésével azonban elavulnak a korábban használt technikák, gátolva a további fejlődést. Ahhoz, hogy te mint cégvezető kilépj a mókuskerékből és ne csak non-stop robotolással told előre cégedet, gyakran szakértői segítségre van szükséged. Bár a felmerülő problémát a neked kell orvosolnod, a továbblépéshez sok segítséget nyújthat az üzleti szimuláció, amelynek keretében kockázatmentesen próbálhatsz ki olyan dolgokat, amelyeket a való életben veszélyesnek minősítenél, így sosem láthatod meg, hogy vajon az sikerhez vezet-e vagy bukáshoz.

Az üzleti szimulációs társasjáték fontos szakmai képességfejlesztő eszköz a cégvezetéshez. Ezek az alkalmak nemcsak üzletembereknek, vállalkozóknak, hanem más, a vállalkozásfejlesztés iránt érdeklődők számára is nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra, hogy új tapasztalatokat szerezzenek az üzletfejlesztés terén.

Versenyelőny üzleti társasjáték

Miről szól az üzleti szimuláció?

A Versenyelőny (Leverage) játék egy szórakoztató és egyben tanulságos üzleti szimulációs társasjáték, melynek célja, hogy játékosan hozzon létre egy olyan vállalkozást, amely rendelkezik a megfelelő szervezeti felépítéssel, a szükséges rendszerekkel, és a játék végére az üzlet önjáróvá válik, azaz a “tulajdonos” személyes közreműködése nélkül is biztos lábakon áll. A játék közben el kell tudni adni a terméket / szolgáltatást, maximalizálni kell a bevételt, amit ha a játékos jól használ fel, vissza tud forgatni a vállalkozásába, megalapozva a jövőbeli fejlődését. A játék során különböző üzleti döntéseket kell hozni: például megjutalmazza-e a jól teljesítő alkalmazottakat, hogyan követheti a profit növekedését, mikor, mennyit fektessen be az alkalmazottak továbbképzésébe, hogy azok hatékonysága növekedjen. Nemcsak segít kikerülni azokat a csapdákat, amelyekbe a vállalkozások tulajdonosai gyakran belesétálnak a való életben, arra is megtanít, hogy hogyan hozható létre egy olyan vállalkozás, ami jól működik és jövedelmező, anélkül, hogy a tulajdonosnak több mint 60 órát kellene dolgoznia hetente.

A játékon keresztül a játékosok sok hasznos tanácsot, ötletet, javaslatot kapnak kézhez, amit később valóban fel tudnak majd használni, hogy sikeresebbé, jövedelmezőbbé tegyék vállalkozásukat.


Eljövök, mert… (azoktól hallottuk, akik ott lesznek)

 • kíváncsi vagyok, hogy más vállalkozók hogyan csinálják az üzletet
 • meg szeretném nézni, hogyan is zajlik egy csapatépítő, döntéshozatal-fejlesztő üzleti szimulációs társasjáték
 • bővíteni szeretném kapcsolati hálómat
 • ki akarok próbálni más üzletvezetési stratégiákat
 • érdekel, hogyan növelhetem a profitomat
 • kíváncsi vagyok, hogy hol szorul fejlesztésre a vállalkozásom
 • meg szeretném osztani másokkal a tapasztalataimat és
 • hallani szeretném mások nézőpontját, látni a módszerét, hogy tanulhassak belőle.

A Versenyelőny (Leverage) üzleti társasjátéktól többek között számos hasznos marketing ötletet is kaphatsz, amelyeket felhasználhatsz akár cégedben. Emellett kiváló csapatépítő program lehet a munkatársaid számára, akik a játékon keresztül beláthatnak egy vállalkozás igazi nehézségeibe és buktatóiba. Így könnyebben megérthetik a te döntéseidet és még inkább magukénak érezhetik céged filozófiáját. Közben te is fontos információkat kaphatsz munkatársaidról a játékstílusuk alapján. Ki tudja? Lehet, hogy valakiben egy született, innovatív vezetőt találsz magad mellé, aki támogatni tud a vezetői munkádban?

A Versenyelőny szimuláció ára 6.000 Ft + ÁFA

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Ha úgy érzed, hogy nem volt számodra hasznos a játék és nem tudtunk újat mutatni neked, akkor visszafizetjük a teljes összeget!

Időpontokat jelentkezés alapján adunk!

 • Leverage jelentkezés

  Ha szívesen részt vennél egy ilyen játékon, vagy esetleg szeretnéd munkatársaidat is benevezni, akkor jelentkezz az alábbi űrlapon!