Garancia

Az ActionCOACH 7 pontos garanciája


1. Eredményeket garantálok: közösen megtaláljuk a kifizetett tiszteletdíjat 6 hónapon belül, vagy onnantól fogva a coaching ingyenes!

Programunk a világ számtalan országában bizonyította működőképességét az elmúlt közel húsz év alatt. Ha egy ActionCOACH támogatását veszed igénybe, eredményekre számíthatsz. Legyen ez több idő, ütőképesebb csapat, vagy több pénz … Ha kellő küzdőerővel fogsz neki a programnak, elvégzed az ajánlott feladatokat, ha fókuszáltan ott tudsz lenni minden coaching beszélgetésen, ha a javasolt workshopokra, tréningekre időt tudsz szakítani! És minden elkötelezett döntésed megvalósítod, a házi feladattal is végzel a megbeszélt időben … Nos, és ha ezek mellett az eredményekkel nem vagy elégedett az első hat hónap elteltével, számodra a coaching mindaddig ingyenes lesz, amíg ez az igényed fenn áll – minden kérdés és megjegyzés nélkül!


2. Céged tényleges helyzetével szembesítelek, bármily kényelmetlen lehet is a realitások tudomásul vétele.

A realitások és a szükséges változások tudomásul vétele a hatékony coaching program alapja. Egy ActionCOACH igénybevétele egy olyan barátot jelent a számodra, akit nem okolhatsz a kialakult helyzetért, de aki személyes üzleti tanácsadódként egyedül és kizárólagosan a te sikeredben érdekelt! Kapcsolatunk az elszámoltathatóságra épít: azzal összefüggésben, amit mondasz, amit teszel. A folyamat minden eleme alá lesz rendelve a sikerelérésre irányuló erőfeszítéseknek, ha kell ennek érdekében esetenként keményebb fellépés is elképzelhető.


3. Olyan üzleti tudáshoz való hozzájutást biztosítok a számodra, hogy annak birtokában közvetlenül növekedésre foghatod a vállalkozásodat!

Minden, ami a coachingban előkerül a Te üzletedről szól, az átadásra kerülő üzleti tudás a növekedés kipróbált forgatókönyvét adja a kezedbe! Arra van tervezve ez a program, hogy téged gazdagítson időben, készségben. A cégedben rejlő valódi növekedési potenciál felszabadítása érdekében a pilótaülést elfoglalva a kezedben lesz az útvonaltérkép és jogosítvány, hogy tényleg oda juss, ahová készülsz!


4. Teljes biztonságot és maximális bizalmi légkört garantálok.

Munkakapcsolatunk a bizalomra és annak megértésére, tiszteletére épít, ami a tulajdonodhoz való kötődésed és a coaching munkaformák természetét alapként fogadja el, ezért együttműködésünk során mindig a Te látószögedből értelmezzük a számokat, az üzleti folyamatokat.


5. Személyedre, cégedre szabott egyéni megközelítést garantálok!

Minden üzlet egyedi és különleges – ehhez nem férhet kétség! A tiéd is! Együttműködésünk azokra a tapasztalatokra épít, amit számtalan üzletág, ezer féle vállalkozásával folytatott közös munkából származik, ezért biztos lehetsz benne, hogy minden javaslatunkat világosan megindokolunk és elvárásaidat tiszteletben tartva az elvárható eredmények


6. Hozzáférést biztosítok egy olyan kipróbált 18 éve fejlesztett és több tízezer cég által tesztelt rendszerhez, amely az üzleti minőség szinonimája és ebben a komplexitásában egyedülálló.

Módszertanunkat és eszközeinket a profit-növelés érdekében alakítottuk ki. Ezt szolgálják azok a kidolgozott és szisztematikus eljárások – melyek száma meghaladja a 3500-at – amelyek azon túl, hogy hozzáférést biztosítunk ezekhez, együttműködésünk során közvetlen üzletépítő erőt jelentenek a számodra.


7. Garantálom, hogy közös munkánk során egy piaci környezetben profitot termelni képes vállalkozást építhess, amely a Te személyes közreműködésed nélkül is megáll a lábán.

Együttműködésünk arra irányul – s ezt garantálom – hogy figyelmed arra irányuljon, hogy egyre kevésbé az üzletedben és sokkal inkább az üzleteden dolgozz, mind közelebb hozva a célt, hogy a céged legyen érted és ne Te a cégedért!

 

Üdvözlettel:
Mező Ágnes

Mező Ágnes aláírás