Mező Ágnes – Küldetés Nyilatkozat

Kik vagyunk?   –   ’Aki világbajnok szintre emeli a vállalkozásod.’

Mező Ágnes üzletfejlesztési mestertréner, business coach, az ActionCOACH business coaching, vállalkozásfejlesztési franchise jog akkreditált tulajdonosa.

Az ActionCOACH világelső üzletfejlesztő, mentoring és coaching programja a világ vezető business coaching szolgáltató rendszere. Az üzleti életben tapasztalt vállalkozásfejlesztési mentor továbbá piaci törvényszerűségeken alapuló kipróbált program valamint a coaching pszichológiai segítségével megvalósítható az álom: magasabb profitot termelni kevesebb munkával.Fő küldetésünk:
   –   ’Vállalkozni érdemes, dolgozni öröm.’

  • A kis- és középvállalkozások eredményességének növelése, piaci helyzetük megszilárdítása, a passzív jövedelemtermelő-képesség megteremtése a vállalkozás tulajdonosa számára.
  • Felvirágoztatni a gazdaságot, megerősíteni a magyar vállalkozásokat.
  • Visszaadni a vállalkozás presztízsét: becsületes üzleti etikával is lehet eredményesen vállalkozni.
  • Kivívni a tekintélyt a vállalkozóknak, akik a vállalkozóvá válás teljes anyagi kockázatát felvállalják s ugyanakkor más emberek számára munkalehetőséget teremtenek.


Mivel foglalkozunk?   –   ’A bajnokok edzője, az edzők bajnoka.’

A magyar vállalkozók felkészítése az üzletvezetésre, a piaci környezetben való hatékony működésre egy széleskörű, folyamatos coaching kapcsolat során. Célunk, hogy ügyfelünk elérje a vállalkozói szabadságot, legyen elég ideje és vállalkozói jövedelme a színvonalas magánéletre egy nyereséges vállalkozás mellett.

Az ActionCOACH világelső vállalkozásfejlesztési programja és tudásbázisa segítségével, komplex fejlesztési és hatékonyságnövelési szolgáltatást nyújtunk a vállalkozó és a vállalkozás számára egyaránt.

Önmagukat fejlesztő, hozzáértő vállalkozók, életképes cégek kinevelését tartjuk szem előtt, akik rendelkeznek a változó piaci körülményekhez való aktív alkalmazkodás képességével.

 Cégfilozófiánk:
   –   
’A teljesítményfokozó kapcsolat.’

Minden általunk nyújtott szolgáltatásért és az általunk végzett munkák minőségéért és színvonaláért felelősséget vállalunk.

Fontosnak tartjuk az ügyfeleinkkel való rendszeres személyes kapcsolatot, ami lehetővé teszi számunkra a kéréseikre való gyors reagálást, az egyéni igényeiknek való megfelelést és a gyümölcsöző munkakapcsolat kialakítását.

Legfontosabb célunk, hogy ügyfelünk igényeinek és elvárásainak a legmagasabb színvonalon, a legkiválóbb minőségben és a legszélesebb körben tegyünk eleget.

 Alapvető értékeink:   –   ’Az innováció iskolája.’

Megbízhatóság, hitelesség, bizalom, titoktartás, tisztesség. A tudás átadása és a képességfejlesztés személyes példamutatással, az eredményesség, a minőség és a rendszerszemlélet kialakítása révén.

A tisztességes vállalkozások támogatója, a törvényesség szószólója, a professzionalitás terjesztője, elkötelezettség a folyamatos és fenntartható fejlődés irányába.

Kiemelt társadalmi felelősség vállalása az innováció, a környezettudatosság, a 21. századi üzleti modellek és technológiák iránt, a női és a kezdő vállalkozók valamint a kisvállalkozói szektor számára.

 

Ha szeretnéd jobban megismerni az általunk képviselt értékeket és filozófiát, kattints ide és olvasd el 14 pontos szervezeti kultúránkat is!

Üdvözlettel:
Mező Ágnes

Mező Ágnes aláírás