Ingyenes Segédanyagok

Kedves Látogató!

A Segédanyagokat a regisztráció után megadott jelszó használatával lehet letölteni a következő oldalon:

Ingyenes Segédanyagok letöltése »

1. Munkaköri leírás

Munkaköri Leírás MintaEz egy sablon a munkaköri leírás elkészítéséhez, hogy véletlenül se maradjon ki semmi. Lényegretörő, átlátható és rögtön átültethető a gyakorlatba.

2. Sikeres Interjúztatási Sablon

Sikeres Interjúztatási SablonEgy elhibázott kiválasztási folyamat rengeteg veszteséget okozhat egy cégnek, az elfecsérelt időről nem is beszélve. Viszont ennek az interjúztatási sablonnak a követésével drasztikusan csökkentheted annak az esélyét, hogy nem a megfelelő alkalmazottat veszed fel.

3. Akcióterv

AkciótervEz az 12 lépéses Akcióterv egy referenciapontként szolgál, ami segítséget nyújthat abban, hogyan növeljük és ellenőrizzük a cégünket. Segít rendszerezni és összeszedni a gondolataidat a vállalkozásod fejlesztésével, áttekintésével kapcsolatban, majd egyszerűen, lépésről lépésre lebontva segíti a megvalósítást.

4. Vásárkalauz

VásárkalauzKézikönyv és útmutató a kereskedelmi vásárokon, kiállításokon és expókon való részvétel üzleti sikeréhez. Bárki fel tud állítani egy standot, hogy cukorkát áruljon egy vásáron, de meg tudja-e bárki oldani, hogy a vásár egy érdeklődőket generáló és üzletkötéseket eredményező gépezetté váljon? Természetesen meg tudja valósítani, ha ismeri azokat a stratégiákat, amelyeket ebben a tanulmányban mutatunk be.