A nagykorú vállalkozás ismérvei

(„… következő műsorunk csak nagykorú felügyelete mellett …”)

Az ActionCOACH meghatározása szerint az számít sikeres üzletnek, amely eredményes, azaz jövedelmező gazdasági vállalkozás, és a tulajdonos személyes közreműködése nélkül is megáll a lábán.

Visszaemlékszel még arra, hogy amikor a vállalkozásodat alapítottad, milyen életmódot képzeltél el magadnak?

[Tovább olvasom…]

Szedd össze magad! – Időgazdálkodás, tervezés, önképzés

Két dolog van, amire a legnehezebb rábírni az embereket. Hogy gondolkodjanak, és hogy fontossági sorrend alapján végezzék el a feladataikat. Ez a két dolog különbözteti meg a profit az amatőrtől. 

Sokan kérdezik tőlem, hogy hogy lehet az, hogy ennyi mindent csinálok egyszerre. Rendszeresen járok táncolni, golfozni, ott vannak a tréningek, kapcsolatépítő rendezvények, konferenciák blog, természetesen a coaching (ez igényli a legtöbb időt), és mindemellett még utazni, szórakozni is van időm.

Nem is olyan nagy ördöngösség mint hinnétek, egyszerűen csak mindennapi rutinná, szokássá kell tenni a tudatos időgazdálkodást (na jó, talán az elején nem lesz könnyű megszokni az új rendszert, de mindenképp érdemes megküzdeni a feladattal). Most megosztom veletek a saját stratégiámat és hogy nekem hogyan sikerül összeszednem magam, és rendet gyúrni belőle.

[Tovább olvasom…]

IdőBank

Mi lenne, ha minden nap kapnál 86.400 forintot?

Képzeld el, hogy a bank minden nap 86.400 Ft-ot helyez el a számládon, de minden éjjel törli azt, ami a számládon maradt, amit aznap nem költöttél el.

Mit tennél ekkor? Én biztosan megpróbálnék minden egyes forintot elkölteni minden nap!

[Tovább olvasom…]