Business Coach képzés a Debreceni Egyetemen

Sikeresen beindítottuk a Debreceni Egyetemen a business coach képzést, ami egy 2 féléves posztgraduális, levelező képzés.

httpv://www.youtube.com/watch?v=1qGsZ2iYH80

Általában azt szokták mondani, hogy egy vállalkozás vezetője vagy önmaga válik business coach-csá, vagy mindenképpen fel kell fogadnia egyet. Éppen ezért olyan nagyszerű, hogy már az egyetemen is tanítunk, mert így akár a cégvezetők is könnyedén a saját magunk coach-csává válhatnak.

Az ActionCOACH rendszerét úgy fejlesztették ki, hogy a kis- és közepes méretű vállalkozások piacán egy nagy hiányosságot is pótoljon. Ugyanis a vállalkozás működtetését nem tanítják az iskolában, nincs rá oktatás sehol a világon. A közgazdasági és menedzserképző felsőoktatás elsősorban a nagyvállalatok közép- és felsővezetőinek kiszolgálására szakosodott (főiskolák, egyetemek, MBA-képzések), míg a KKV-k támogatás és képzés nélkül maradnak. A vállalkozók tudása a cégük irányításában leginkább saját hibáikon és sok buktatón keresztül történik. Az ActionCOACH ezt a képzést hivatott pótolni, és nemcsak a 12 hónapon át tartó egyéni coaching révén, hanem most már az egyetemi szintű képzésben is.

Ha bővebben is szeretnél olvasni a képzés menetéről, akkor kattints ide:

Business Coach képzés – Debreceni Egyetem